Actrice Robin Martens ontkent met klem mishandeling van agent

Actrice Robin Martens, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft via haar advocaat gereageerd op een politiebericht waarin staat dat een 27-jarige vrouw een agent mishandelde.

De actrice is aangehouden en verhoord op het bureau. Martens’ advocaat zegt dat haar cli├źnt ontkent de agent te hebben mishandeld. “Martens heeft niemand geslagen. Ze had wel wat gedronken, maar dat ze onder invloed was, daar is geen sprake van”, zegt Peter Plasman tegen NU.nl.

Volgens Plasman werd een vriend van de actrice op de grond geduwd door een agent. Het is volgens Plasman niet bekend wat de vriend heeft gedaan. “Martens wilde diezelfde vriend beschermen en maakte een duwende beweging, maar ze raakte geen agent aan.”

De politie bracht zondag een persbericht naar buiten en vermeldde hierin dat een zeventienjarige jongen in Castricum een politieagent met een groot mes heeft bedreigd. Plasman zegt dat de vriend van de actrice geen mes bij zich had.

Een 27-jarige vrouw zou vervolgens een agent hebben beetgepakt en meerdere malen in zijn gezicht hebben geslagen. Ze zou daarbij onder invloed van alcohol zijn geweest. De politie wilde niet bevestigen dat het hierbij om Martens ging.