Justin en Hailey Bieber vieren bruiloft: Dit weten we over het feest

Justin en Hailey Bieber trouwden ruim een jaar geleden al officieel in New York, maar vieren hun huwelijk pas maandag met hun vrienden en familie. Dit weten we tot nu toe over het feest.

Het feest vindt plaats in het resort Montage Palmetto Bluff

Montage Palmetto Bluff is een luxe resort in de Amerikaanse staat South Carolina. Het resort beschikt over 150 luxe kamers, een golfbaan en een wellnesscentrum, zo valt te lezen op de website van het resort. Het echtpaar Bieber heeft het hele resort afgehuurd voor de ceremonie op maandag. De keuze voor deze locatie komt als een verrassing, omdat de Canadese zanger en zijn New Yorkse vrouw geen band met de streek lijken te hebben.

Het wordt een religieuze ceremonie

Geloof speelt volgens Elle een belangrijke rol in de relatie van de 25-jarige Justin en de 22-jarige Hailey. “Ze zullen op het feest veel christelijke vrienden van de kerk om zich heen verzamelen”, vertelt Haileys vader en acteur Stephen Baldwin.

Stephen Baldwin zal zijn dochter weggeven

De vader van de bruid, Stephen Baldwin, geeft zijn dochter op de bruiloft weg. “Mijn enige taak is om met mijn prinses door het gangpad te lopen”, aldus Haileys vader.