Chateau Meilands Caroline kampt met een burn-out

Caroline van Eeden, de huisvriendin van de familie Meiland die ook te zien is in de realitysoap Chateau Meiland, is getroffen door een burn-out, maakte een woordvoerder van SBS6 aan Shownieuws bekend.

Onlangs werd bekend dat Van Eeden vanwege “heimwee en irritaties” per direct het Chateau zou verlaten. Ze keerde daarna toch terug om de opnames van de serie af te maken. Momenteel is ze nog elke week op tv te zien.

Van Eeden verhuisde samen met Martien, Erica en Maxime Meiland naar Frankrijk om daar een bed and breakfast te beginnen. Ze hielp bij de opzet van het logeerkasteel en ook bij het runnen ervan.

Martien Meiland en zijn vrouw Erica deden in 2006 al mee met het programma Ik Vertrek, waarin ze een kasteel om wisten te bouwen tot een succesvol hotel. Na twee jaar besloot de familie wegens heimwee terug te keren naar Nederland.

Het programma Chateau Meiland is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2019 die woensdag 9 oktober zal worden uitgereikt. Van Eeden zal hier, vanwege haar burn-out, niet bij aanwezig zijn.