Waar gebruikt Microsoft AI?

Microsoft, een wereldleider in technologie, maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om de manier waarop we werken en leven te transformeren. De AI van Microsoft stelt iedereen in staat om op betekenisvolle en relevante manieren gebruik te maken van, te bouwen aan en te innoveren met kunstmatige intelligentie.

Een van de belangrijkste toepassingen van AI door Microsoft is in Microsoft 365. Hier wordt AI gebruikt om innovatieve apps te voeden die u kunnen helpen beter te schrijven en ontwerpen, kaarten en grafieken in Excel te visualiseren en uw inbox te stroomlijnen. AI maakt Office-apps gemakkelijker te gebruiken, meer collaboratief en veiliger.

Daarnaast transformeert Microsoft de manier waarop bedrijven werken met Microsoft Dynamics 365. Deze cloudgebaseerde bedrijfstoepassingen gebruiken klantgegevens en inzichten, LinkedIn-integratie en intelligente technologie, zoals machine learning en voorspellende analyses, om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Bovendien maakt Bing, de zoekmachine van Microsoft, gebruik van AI om het zoeken op het web te vergemakkelijken. Met zijn krachtige begrip van het web, geeft Bing snelle, goed afgeronde antwoorden, zelfs wanneer uw vragen genuanceerd zijn. Bing stelt u ook in staat om binnen een afbeelding te zoeken, waardoor u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Veelgestelde Vragen

Wat is kunstmatige intelligentie (AI)?
Kunstmatige intelligentie (AI) is een tak van de informatica die zich bezighoudt met het creëren van machines en software die intelligent gedrag vertonen. Dit kan variëren van eenvoudige taken zoals spraakherkenning tot complexe problemen zoals het begrijpen van natuurlijke taal of het leren van complexe strategieën in games.

Wat is Microsoft 365?
Microsoft 365 is een suite van productiviteitstoepassingen van Microsoft. Het omvat programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Deze programma’s zijn geïntegreerd met cloudservices en AI om een meer naadloze en productieve werkervaring te bieden.

Wat is Microsoft Dynamics 365?
Microsoft Dynamics 365 is een reeks van bedrijfsapplicaties die zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun processen te beheren en te optimaliseren. Het omvat toepassingen voor verkoop, klantenservice, veldservice, human resources, financiën, supply chain management en meer.

Wat is Bing?
Bing is een webzoekmachine van Microsoft. Het maakt gebruik van AI om gebruikers te helpen snel en nauwkeurig informatie te vinden op het web.

Verklarende Woordenlijst

Kunstmatige Intelligentie (AI): Een tak van de informatica die zich bezighoudt met het creëren van machines en software die intelligent gedrag vertonen.

Microsoft 365: Een suite van productiviteitstoepassingen van Microsoft, geïntegreerd met cloudservices en AI.

Microsoft Dynamics 365: Een reeks van bedrijfsapplicaties die zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun processen te beheren en te optimaliseren.

Bing: Een webzoekmachine van Microsoft die gebruik maakt van AI om gebruikers te helpen snel en nauwkeurig informatie te vinden op het web.