Hoe snel is het Anduril-aambeeld?

Naarmate de drone-technologie zich verder ontwikkelt, wordt de behoefte aan effectieve tegenmaatregelen tegen potentiële bedreigingen steeds belangrijker. Anduril Industries, een toonaangevend bedrijf op het gebied van defensietechnologie, heeft een geavanceerde oplossing ontwikkeld om dit groeiende probleem aan te pakken: de Anvil-M, een munitievariant van hun autonome Anvil onderscheppingsdrone. .

De Anvil-M: een dodelijke oplossing voor bedreigingen van groep 1 en 2
De Anvil-M is ontworpen om dreigingen van onbemande vliegtuigsystemen uit groep 1 en 2 te onderscheppen en te verslaan. . Deze groepen omvatten kleine en middelgrote drones, die een aanzienlijk risico kunnen vormen voor militaire en civiele infrastructuur. De Anvil-M is uitgerust met een explosieve lading en een vuurgeleidingsmodule, waardoor hij effectiever is tegen duurdere, sneller bewegende Groep 2-bedreigingen. .

Deze nieuwe munitievariant is ontwikkeld op basis van feedback van klanten uit echte gevechtsoperaties, waardoor het voldoet aan de eisen van verschillende operationele omgevingen. De Anvil-M maakt deel uit van de Anduril Counter-UAS familie van systemen, die kunnen worden aangepast en geconfigureerd om te voldoen aan de eisen van elke missie-omgeving.

Anvil: de basis van de Anvil-M
De originele Anvil onderscheppingsdrone is een op de grond gelanceerde, low-collateral rotary-wing onderscheppingsdrone die is ontworpen om autonoom potentiële dronebedreigingen te onderscheppen en visuele feedback te geven voor positieve identificatie door een menselijke operator. Het is geoptimaliseerd voor korte, snelle vluchten, met een topsnelheid van ongeveer 100 mph. De geïntegreerde Launch Box van de Anvil is een robuust, zelfstandig en gemakkelijk te transporteren ondersteuningssysteem op de grond dat de drone op verzoek opslaat en inzet in verschillende operationele omgevingen.

Toekomstige ontwikkelingen
Anduril werkt al aan grotere en snellere versies van de Anvil die gericht zijn op meer geavanceerde bedreigingen, zoals ultralichte vliegtuigen, helikopters of kruisraketten. Naarmate de drone-technologie zich verder ontwikkelt, zullen ook de tegenmaatregelen die zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen potentiële bedreigingen zich verder ontwikkelen.

Veelgestelde vragen
Wat zijn onbemande luchtvaartuigen uit groep 1 en 2?

Onbemande luchtvaartuigen van groep 1 en 2 zijn respectievelijk kleine en middelgrote drones. Deze drones kunnen aanzienlijke risico’s vormen voor militaire en civiele infrastructuur.

Waarin verschilt de Anvil-M van de originele Anvil onderscheppingsdrone?
De Anvil-M is een munitievariant van de Anvil onderscheppingsdrone, uitgerust met een hoog explosieve payload en een vuurgeleidingsmodule. Dit maakt hem effectiever tegen duurdere, sneller bewegende Groep 2 dreigingen.

Wat is de topsnelheid van de Anvil interceptor drone?
De Anvil interceptor drone is geoptimaliseerd voor korte, snelle vluchten, met een topsnelheid van ongeveer 100 mph.

Verklarende woordenlijst
Anvil
: Een autonome kinetische onderscheppingsdrone ontwikkeld door Anduril Industries, ontworpen om potentiële drone bedreigingen te onderscheppen en te verslaan.
Anvil-M: Een munitievariant van de Anvil onderscheppingsdrone, uitgerust met een hoog explosieve lading en een vuurleidingsmodule voor een grotere effectiviteit tegen duurdere, sneller bewegende Groep 2 bedreigingen.
Counter-UAS: Counter-Unmanned Aircraft Systems, een familie van systemen ontworpen om potentiële dreigingen van onbemande vliegtuigen te detecteren, te traceren en te verslaan.
Onbemande vliegtuigsystemen van Groep 1 en Groep 2: Respectievelijk kleine en middelgrote drones die een aanzienlijk risico kunnen vormen voor militaire en civiele infrastructuur.