De Beste Online Geldbeheer Apps en Tools

In het digitale tijdperk van vandaag is het beheren van uw financiën nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een overvloed aan apps en tools tot uw beschikking, kunt u uw budget en uitgaven gemakkelijk bijhouden, uw financiële doelen stellen en deze bereiken. Hier zijn enkele van de beste apps en tools voor online geldbeheer.

YNAB (You Need A Budget)

YNAB, wat staat voor “You Need A Budget”, is een van de meest populaire aanbevelingen voor geldbeheer. Gebruikers waarderen de mogelijkheid om al hun rekeningen en kaarten te synchroniseren, en het feit dat het een onafhankelijke app is waarvoor je betaalt in plaats van te worden gebombardeerd met advertenties en creditcardaanbiedingen1.

Copilot

Copilot is een andere favoriet. Het is veel gepolijster dan YNAB, en mensen houden van het ontwerp van de app, de datavisualisatietools en hoe gemakkelijk het is om ermee te communiceren. Het is alleen beschikbaar voor iOS en Mac, maar als het gaat om financiële apps, lijkt het onverslaanbaar leuk om te gebruiken1.

Andere opmerkelijke apps

Er zijn veel andere apps die de moeite waard zijn om te bekijken. In ruwe volgorde van populariteit zijn dit Qapital, Buddy, Empower, HomeBank, Expenses, Quicken, EveryDollar, Nudget, Ledger en Dime1.

Spreadsheets

Vergeet spreadsheets niet. Veel mensen hebben aangegeven dat ze na het proberen van de apps en het opzetten van de systemen uiteindelijk zijn geland op een goede oude spreadsheet in Excel of Google Sheets om hun uitgaven bij te houden1.

Bankapps

Veel banken bieden nu budgettools aan binnen uw bank-app, zodat u uw geld kunt beheren naast waar het zich bevindt. Als u het grootste deel of al uw bankzaken op één plek doet, zeiden sommige mensen dat dit de manier is1.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is YNAB?

YNAB, wat staat voor “You Need A Budget”, is een populaire app voor geldbeheer. Het stelt gebruikers in staat om al hun rekeningen en kaarten te synchroniseren en biedt een specifieke set principes en systemen die u kunt oppakken en beginnen te gebruiken1.

Wat is Copilot?

Copilot is een app voor geldbeheer die bekend staat om zijn gepolijste ontwerp, datavisualisatietools en gebruiksgemak. Het is alleen beschikbaar voor iOS en Mac1.

Wat zijn enkele andere populaire geldbeheer apps?

Enkele andere populaire geldbeheer apps zijn Qapital, Buddy, Empower, HomeBank, Expenses, Quicken, EveryDollar, Nudget, Ledger en Dime1.

Kan ik een spreadsheet gebruiken om mijn uitgaven bij te houden?

Ja, veel mensen gebruiken een spreadsheet in Excel of Google Sheets om hun uitgaven bij te houden. Dit kan een eenvoudige en effectieve manier zijn om uw budget te beheren1.

Bieden banken budgettools aan?

Ja, veel banken bieden nu budgettools aan binnen hun bank-app. Dit kan een handige manier zijn om uw geld te beheren als u het grootste deel of al uw bankzaken op één plek doet1.

Verklarende woordenlijst

YNAB: Een populaire app voor geldbeheer die staat voor “You Need A Budget”1.

Copilot: Een app voor geldbeheer die bekend staat om zijn gepolijste ontwerp en gebruiksgemak1.

Spreadsheet: Een document dat bestaat uit rijen en kolommen in een rasterformaat, gebruikt voor het organiseren en analyseren van gegevens. Vaak gebruikt voor budgettering en financieel beheer1.

Bank-app: Een mobiele applicatie aangeboden door een bank waarmee klanten hun bankzaken kunnen beheren1.