Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

Netflix ververst bijna dagelijks het aanbod. Met deze week onder meer de terugkeer van Peaky Blinders, het afscheid van The Big Bang Theory en een gloednieuwe horrorfilm van Stephen King.

Series
Peaky Blinders – Seizoen 5

De Peaky Blinders raken opnieuw betrokken bij een bloederige bendeoorlog. En de misdaadclan van Thomas Shelby (Cillian Murphy) zal alles op alles moeten zetten om als overwinnaar uit de strijd te komen.

The Big Bang Theory – Seizoen 12

In het laatste seizoen van The Big Bang Theory nemen we afscheid van Sheldon Cooper (Jim Parsons) en zijn al even nerdy vrienden. Dat betekent dat de fans deze keer niet alleen een traantje zullen wegpinken van het lachen.

Springvloed – Seizoen 2

In deze Zweedse detectiveserie komt een douaneambtenaar in Stockholm onder mysterieuze omstandigheden om het leven. Aan rechercheur Olivia Rönning (Julia Ragnarsson) de taak om uit te zoeken wie er achter deze gruwelijke misdaad zit. Gebaseerd op de roman De Derde Stem van Cilla en Rolf Börjlind.

Carmen Sandiego – Seizoen 2

Meesterdievegge Carmen Sandiego (Gina Rodriguez) reist de hele wereld af om V.I.L.E. te bestelen. Haar buit geeft ze terug aan de slachtoffers van deze misdaadorganisatie, maar haar spectaculaire acties maken haar al snel het doelwit van de internationale politiediensten.

Eigen Kweek – Seizoen 3

De boerenfamilie Welvaert besluit wiet te gaan verbouwen om van hun schulden af te komen, maar het gezin komt er al snel achter dat hun uitstapje naar de drugscriminaliteit niet zonder risico is. Deze droogkomische Vlaamse misdaadserie wordt al de Belgische Breaking Bad genoemd.